SmellWell vankúšiky: konečne koniec smradľavým a vlhkým topánkam!

Smell Well Original deodorizér

Absorbuje vlhkosť, odstraňuje nepríjemný zápach a zanecháva sviežosť. Balenie obsahuje 2 vankúšiky, každý o rozmeroch cca 7,5 x 11,5 cm. Jednou z hlavných zložiek SmellWell je aktívne uhlie, ktoré sa po stáročia používa ako prírodné metóda čistenie vody a vzduchu. Používa sa aktívne uhlie z bambusu, ktoré obsahuje milióny mikroštruktúr, ktoré účinne absorbujú a neutralizujú nežiaduce pachy, a zároveň absorbujú vlhkosť. Pretože bambus rastie veľmi rýchlo, ťažba ho neohrozuje, a preto je bambus považovaný za obnoviteľnú a udržateľnú surovinu.

Ďalšími zložkami sú soli a minerály s hygroskopickým vlastnosťami, ktoré umožňujú absorpciu vlhkosti. Všetok obsah spĺňa požiadavky európskej skúšky REACH pre životné prostredie a bezpečnosť. Celý obsah je zabalený do netkanej textílie, ktorá funguje ako membrána: na jednej strane sú vnútorné komponenty držané pohromade, na druhej strane netkaná textília zaisťuje, že vlhkosť z topánky alebo športového vybavenia je prevádzaná do absorbčnej zmesi.

Použitie: Vložte vankúšiky do topánok a nechajte pôsobiť cez noc. Ďalšie ráno budú topánky suché a so sviežou vôňou. SmellWell je skvelý aj pre športové tašky, v ktorých neutralizuje zápach a dodáva sviežu vôňu. Po otvorení sú vankúšiky funkčné až 6 mesiacov.

Ak by ste mali o produkty záujem, nájdete ich na našom e-shope, alebo v kamennej predajni na Křenove 19 v Brně.

Odkaz: https://www.lyzarna-bruslarna.sk/vyhladavanie/?string=smell+well